PANNENKOE RIDDERKERK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoe Ridderkerk. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 9:34 Was weer heerlijk
5 jun 2024 om 19:22 Poffertjes mag meer poeder suiker en klontje boter erbij en patat mag iets minder doorgebakken zijn. het is zo hard dat je tanden af kan breken wel jammer maar ondanks wel lekker gegeten
13 apr 2024 om 19:30 heerlijk
29 feb 2024 om 19:29 Eten was erg koud en niet te eten bij Hamburg met patat was alleen hamburger afgeleverd en geen patat na telefonisch contact kreeg ik binnen kwartier mijn patat binnen en met een cadeau bon ik vind toch zo jammer dat je moet bellen voor patat
4 feb 2024 om 20:41 Heerlijk zowel de pannekoek als de burger
19 jan 2024 om 20:31 Door de positieve revieuws en een rammelende maag dacht ik ; oke ik ga het proberen. Absoluut de moeite waard. Superlekkere pannekoe burger en specialiteit pannenkoek. Zelfs de friet was lekker (kan ook misgaan tegenwoordig;) ) Voor herhaling vatbaar
19 jan 2024 om 9:52 Het was weer heerlijk en warm
28 dec 2023 om 19:31 was weer heerlijk
27 dec 2023 om 22:05 Heerlijk was het en inderdaad buiten de pannenkoeken om, de “beste burgers en patat”
27 dec 2023 om 20:21 Smaak pannekoek was goed en lekker, maar was niet erg warm toen hij werd afgeleverd
10 dec 2023 om 19:53 Laat je niet bedriegen door de naam. Ze hebben hier niet enkel heerlijke pannenkoeken, maar ook de beste hamburger en beste patat in ridderkerk. En heel vriendelijke bezorgster :) 10/10
17 nov 2023 om 19:57 Het was heerlijk